Felauaiga ma le afifiina o mea fa'aoso

O le felauaiga o vai i totonu o se si'osi'omaga la'ititi e tu'uina atu afifi e sili ona faigata ona o le afifi e mafai ona fa'asaga i so'o se itu.Na talia e le kamupani tele e-commerce Amazon le luʻitau ma galulue faatasi ma se kamupani tele faʻapipiʻi tapuni fagu e mamanuina faʻamaʻi faʻaoso ma fagu faʻafefeteina mo faʻailoga e fetaui ma ana faʻataʻitaʻiga faʻatinoina, aʻo faʻaitiitia le taimi ma le tau.
Ole mea fou ole Ultimate-E (e-commerce) fa'aoso fa'aoso mai le Trimas's Rieke Packaging e taofia ai le tafe mai o vai e feavea'i i totonu o si'osi'omaga tama'i pusa—e o'o lava i vai e aupito maualalo le viscosity o oloa.
2. Tuʻuina atu i tagata faʻatau se poto masani e tutusa pe sili atu nai lo se faleoloa faʻapitoa-o lona uiga, mo le faʻaogaina, e leai se manaʻoga e aveese le faʻamaufaʻailoga i totonu, ma ua sauni le oloa e faʻaaoga.
3. Fa'ataga tagata fa'atau e aveese le tapuni fagu-e toe fa'atumu ai le fagu, mo se fa'ata'ita'iga-e mana'omia le toe fa'avasegaina o le ratchet o le pulou.
O le Ultimate-E pateni e mafai ona fa'amalieina mana'oga uma ma tu'uina atu se fofo omni-channel mo fa'ailoga o lo'o mana'o e fa'alautele atu i totonu o le e-commerce fanua, a'o taofia le si'itia o vaega o le teuina o fa'asoa (SKU).
E fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o oloa i le taimi o felauaiga e-commerce, lea e tau miliona miliona tala i le tausaga (mafaufau i le liki o le faʻamalama faʻamalama i luga o se pea o Bose headsets mo le $ 350 pe a lafo i le faasologa tutusa ma le pusa).
O le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻafefe fou e faʻaumatia ai le manaʻoga mo Amazon e toe faʻapipiʻi afifi e sauniuni ai mo oloa faʻatau, e pei o:
â??¢ Fa'aaogā le tele o ata pupuni;â??¢ Fa'aopoopo le mea fa'apipi'i i luga o le tapuni ma le fa'aumu e loka ai;â??¢ E aofia ai fata fa'aleaganu'u e fa'aitiitia ai le fe'avea'i o mea;â??¢ Fa'amau le oloa i totonu o se taga sipa e puipuia ai le lepa;â??¢ La'u ese'ese le fa'aoso fa'aoso (fa'aa'oa'o, 'aua le fa'aoga ile fagu);â??¢ Fa'apipi'i se meaalofa foa'ifua, e pei o se omomi po'o se pulumu fa'aoga, fa'ata'amilo i le tu'umea e fai ma puipui e fa'asaga i le a'afiaga o se matau'a.
E lua ituaiga e filifili mai ai-tasi mo le soifua maloloina, matagofie, ma le tausiga o le fale, ma le isi mo oloa gaosi oloa-o le tulaga masani o le pulou o le 28/400, ma le fua o le 0.9 ml.Ua galulue faatasi Rieke ma le au gaosi fagu Alpha Packaging (mo pusa polyethylene terephthalate) ma CL Smith Co. (mo fagu polyethylene maualuga) e tuʻuina atu pulou i mea eseese (PET ma HDPE).) Fa'atulaga le fa'ai'uga o le ua i le pito i luga.
Justine Mahler, Amazon's customer packaging experience manager, and Kean Lee, health, beauty, and home care (HBHC) technical director of Rieke Packaging, na tuuina mai ia i matou se folasaga auiliili i lenei atinae manaomia tele.
Na fa'apefea ona atia'e e lenei poloketi le afifiina e aunoa ma se liki mo vai na lafo i luga ole e-commerce????
Mahler: I le Amazon, matou te saili e avea ma kamupani sili ona faʻatau i luga o le paneta, faʻamautinoa o loʻo maua pea e tagata faʻatau a latou mea e faʻamama ai fale ma isi mea e leai se liki ile fale, o le autu lea o lenei misiona.
Ina ua maeʻa le matou faʻafesoʻotaʻi muamua ma le au a Rieke, na manino mai o le tuʻuina atu o mea fou i le e-commerce e taua tele, ma o loʻo latou naunau e galulue faʻatasi ma i matou e foia nei faʻalavelave faʻatau.Na saunia e Amasoni faiga fa'aletonu masani a Rieke i le taimi nei mo le fa'aosoina o nebulizers ma le fua o fa'atauga fa'apisinisi o fa'afouga fa'apipi'i vai.O lea na mafai ai e le au a Rieke ona amata se fuafuaga fou e uiga i lenei misiona.
Lee: Na matou amataina lenei poloketi ina ua uma se tagata faʻatau a Riekeâ?????(o se tagata faigaluega muamua o se kamupani multinational personal care) faʻafeiloaʻi i Amazon.Na vala'aulia i matou e fa'asoa fa'amatalaga fa'akomepiuta a Rieke.O le poloketi muamua na matou amataina o le faʻaosoina o le sprayer, aua na faʻamatalaina e Amazon faʻaoso o se tasi o faʻasalalauga sili ona faʻafitauli i luga o lana faʻasalalauga e-commerce.
Ina ua uma ona asiasi atu i le ofisa o kamupani Amazon ma le falesuesue, na mafai ona matou mauaina fautuaga taua mai le au Amazon mai se vaaiga faʻapitoa ma pisinisi.Ona amata loa lea ona su'esu'e e le matou au a Rieke avanoa e foia ai faiga fa'aletonu ta'itasi e pasi ai mana'oga ISTA 6.
E le gata i lea, na matou faalogoina tala e uiga i le tiga o le afifiina o le e-commerce mai le tele o tagata faʻatau a Riekeâ????s, lea na faʻaosofia ai la matou 'au i totonu e faʻapipiʻi taua tele i tekinolosi e-pisinisi.
Lee: Ona o le le mautinoa ma le faʻafuaseʻi o aʻafiaga o le pa'ū i le lalolagi moni o felauaiga, e matua faigata lava le faʻataʻitaʻiina o aʻafiaga o le pa'ū mai le vaʻaiga o suʻega suʻesuʻe.ISTA 6-Amazon na tusia ina ia sili atu le faʻamaonia o suʻega faʻataʻitaʻiga e aofia ai le tulaga sili ona leaga i le taimi o felauaiga.Na matou maua se fesoasoani tele mai le Amazon, ma sa latou faʻasoa atu lo latou poto masani i le faʻaosoina o faiga faʻaletonu e ala i auala e-pisinisi.
MAHLE: O fa'atonuga fa'afuase'i i totonu o le si'osi'omaga e tu'uina atu ai afifi e mafai ona ta'ita'iina atu ai le tele o a'afiaga nai lo fa'ata'ita'iga masani o uta pito i luga ma uta fa'ata'ita'i e masani ona fa'aoga mo le afifiina o fata.E le gata i lea, ona o le tele o filifiliga a Amazon, o vai e mafai ona lafoina ma isi mea eseese, lea o le a faʻatautaia ai fefaʻatauaʻiga tulaga ese-i-oloa i le taimi o le tuʻuina atu.
Lee: E faʻapea foʻi, i le amataga o le atinaʻeina o oloa, Amazon's teamâ?????lagolago mo le faʻasoaina o tagata faʻatau, faiga faʻaletonu, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le tele o talosaga e-commerceâ????Ia tatou Amata galuega mamanu i se tulaga sili atu ona lelei.
Mahler: O le faʻaogaina pito i luga i lalo i le va o le taʻitaʻiga a Amazon ma Rieke e mafai ai e le au faʻapitoa ona mamanuina ma faʻataʻitaʻi ma sini manino.
Lee: E tusa ma le 14 masina mai le uluai talosaga a Amasoni i le ISTA faʻamaonia i sauniuniga faʻapisinisi.
Lee: O Rieke o se taʻitaʻi i le matata o le e-commerce.A'o le'i feiloa'i ma Amazon, sa ia galulue fa'atasi ma se tasi o a tatou fa'atau oloa fa'atau oloa fa'atauva'a fa'atauva'a (FMCG) e fa'alauiloa le faiga muamua e tu'uina atu ai pisinisi.Ua iloa foi e Amazon le vave tali atu o le au a le au Rieke ma le tatou faamuamua/taulai i le faafetaiaia o manaoga o Amazon.
Lee: O le fa'aputuga e leai se fa'alavelave o se mea taua i le mauaina po'o le taofia o tagata fa'atau, aua o le taimi lava e iloa ai e le tagata fa'atau (le taimi muamua na fa'atau ai se oloa mai le Amazon) e leai se eseesega i le tulaga lelei o oloa/fa'atauga fa'atau, o le a latou filifili e fa'aauau le fa'atau. oloa i luga ole laiga e ala i auala e-pisinisi.
Mahler: O la matou misiona o le tuʻuina atu lea o oloa sili ona lelei ma faʻaitiitia otaota.Afai o le a maua ai se "???i faleoloa????poto masani tutusa ma mafai ai e le au faʻatau ona faʻaogaina le afifi e avea o se fofo omnicchannel, o se manumalo tele lea-ona matou te malamalama o loʻo matou tauaveina se eseʻese SKU mo e-pisinisi O le tau o lenei mea e mafai ona avea ma luʻitau mo tagata faʻatau.
Ae ui i lea, matou te talitonu pea e mafai e auala e-pisinisi ona faʻaleleia atili le poto masani o tagata faʻatau ma galuega.O la tatou misiona tupito lea.
Mahler: O la matou sini o le faʻalauiloaina o pisinisi fou e fai ma sui o matou tagata faʻatau.Matou te fia fa'afetai atu i a matou kamupani fa'apitoa mo a latou fa'afouga e fesoasoani e fo'ia le le lava o fa'ailoga fa'apipi'i i totonu o le si'osi'omaga e tu'uina atu ai afifi.Â
Lee: O se tasi o auala o le tafe mai e ala i le tapuni fagu, pe a faʻaitiitia le pulou i le aluga o taimi pe a uma ona faʻaoga i le fagu.Rieke Ultimate-E fa'aogaina se faiga e fa'ato'a-i tua e tapuni e fo'ia ai lea fa'afitauli.
Lee: Sa matou faia su'ega vacuum leak i afifi ta'itasi ma tele a'o le'i mae'a le su'ega ISTA 6-Amazon [Over Boxing, e-Commerce Fulfillment for Parcel Delivery Shipment].
Lee: Sa faia fo'i e Rieke ni su'esu'ega fa'alotoifale: su'ega liki, su'ega fa'ate'i pa'u ma su'ega fa'atino atoatoa.
Lee: E filifilia lenei mea e faʻatatau i lapopoa lapoʻa afifi o loʻo taatele i le maketi i aso nei.E fa'atatau lea i masini fa'atumu o lo'o iai mo se suiga malie i le Rieke Ultimate-E e-commerce trigger sprayer.O se ituaiga
O le tapunia ua pasia su'ega tasi ma le tele o afifi.E faapefea ona ese nei suega?O le a le mea e aofia ai i le su'ega fa'atele-pack?
Lee: Ole su'ega ta'itasi o le fa'amaufa'ailogaina lea o se fagu oloa ma se fa'aoso fa'aoso i totonu o se pusa ma se aluga ea, ona pasi lea ole su'ega ISTA 6A.Ole su'ega tele-pack ole a avea ma fagu fa'aoso fa'atasi ma se fa'amamafa mamafa (fa'amatala le mamafa ma le lapo'a fa'atusa e fa'atusa ai isi oloa) fa'amaufa'ailoga i totonu o se pusa ma se aluga ea, ona pasi lea o le su'ega ISTA 6A.
O lo'o fa'aaogaina e Rieke le resini polypropylene maualuga.E mafai ona e fuafuaina le gaosiga ma le oloa patino?
O le resini lea e ese/malosi nai lo le PP masani e fa'aosoina ai fa'amafu e puipuia ai le gau i le taimi o felauaiga?Afai o lea, e faapefea ona ese/malosi?
Lee: E tusa ai ma le faʻasoaina o le eseesega i le faʻatinoga o resini, matou te faʻamoemoe e faʻavae i luga ole suʻega a le ISTA 6A, lea na matauina ai le tele o faiga faʻaletonu i luga o le Rieke faʻaoso aʻo leʻi faʻatinoina le galuega e-commerce i lalo ole suʻega ISTA 6-Amazon.O se ituaiga
Lee: I le faagasologa atoa o femalagaiga, o le tetete ma le pa'u i luga o le pusi fa'aoso e fa'asolosolo ai le fa'aoso mai le tulaga OFF i le tulaga ON.O le mamanu o le Ultimate-E trigger nozzle e sili atu ona tetee atu i ia gaioiga.
Lee: O le polo valve e faʻaaogaina e avea o se vaega o le masini pamu e faʻatonutonu ai le tafe o oloa.Faʻamatalaga faʻapitoa, o le valve polo e leai se aʻafiaga i le e-commerce vaega o le mamanu.O se ituaiga
Na fa'afefea ona e faia se tootoo ma fa'aitiitia le fa'alavelave ina ia mafai ona aveese le tapuni mai le atigipusa, ae e le mafai lava ona liki?
Lee: O mea fa'aoga ratchet ua mamanuina ma fa'amautu e ala i su'esu'ega ile fa'atumu o laina fa'atumu ma va'aiga fa'aoga fa'aoga.
O lo'o iai avanoa e fa'afefete ai ma tafe, sa'o?E iai isi sitaili?Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona kopi lenei mamanu i le pamu?
O pamu e-commerce Rieke e taulaʻi atu i auala eseese o le faaletonu: ulu o pamu ua tatala, ulu pamu ua paʻu, ma ua ta.
Lee: Ioe, o loʻo i ai se faʻasologa o faiga faʻapipiʻi e-commerce Rieke e manaʻomia ona faʻataʻitaʻiina ma faʻamaonia e tusa ai ma le ISTA 6-Amazon.
Ole fa'aoso fa'aoso e talafeagai mo PET ma HDPE fagu.Pe fa'atusa ea le tele o atigipusa vai fa'atau atu e ala ile e-commerce?
Lee: Ioe, o le tele o oloa a le fale e iai mea fa'aoso fa'aoso e pei o faiga fa'asoa e iai pusa PET po'o HDPE.
O se tagata e ona fa'ailoga????E fa'atapula'aina le filifiliga o fa'atau fagu, pe e mafai e toetoe lava o so'o se gaosi fagu ona gaosia ni koneteina fetaui?
Li: E tonu.O totonu o le fa'aoso fa'aoso ma mea e fa'aaogaina ua toe fa'aleleia.
E faʻapefea ona faʻaalia e lenei atinaʻe o loʻo faʻamoemoe Amazon e galulue faʻatasi ma le alamanuia e foia faʻafitauli faigata e-pisinisi afifiina?
Lee: Ua matou mauaina le lagolago tele mai le au Amazon-mai le faasoaina atu o lipoti o suʻega, faʻataʻitaʻiga o suʻega, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga faʻapisinisi, ma isi mea-lea e tuʻuina moni ai i matou i se tulaga lelei e amata ai le mamanu.
Mahler: O la matou sini o le faʻalauiloaina o pisinisi fou e fai ma sui o matou tagata faʻatau.Matou te fa'amoemoe e fa'amalosia le au fa'atau oloa ma nu'u fa'atau oloa e fa'alauiloa mea fou i mea fa'apipi'i e le lava i le si'osi'omaga e tu'uina atu ai afifi, ma fa'ailoa filifiliga fa'aitiitia otaota mo afifi uma.

Taimi meli: Tes-07-2021