Malamalama i pamu vai

1、 Malamalama i pamu vai

E taʻua foʻi o loʻo faʻapipiʻi ituaiga lotion pump, o se ituaiga o tufatufaina vai e faʻaaogaina le mataupu faavae o le paleni o le ea e pamu ai le vai i totonu o le fagu e ala i le oomi ma toe faʻatumu le siosiomaga i fafo i totonu o le fagu.Fa'ailoga autu o le pamu lotion: taimi o le mamafa o le ea, fa'aola pamu, pa'u i lalo, fa'atosinaina o le ulu, toe fa'afo'i le saoasaoa, fa'ailoga vai, ma isi.

E mafai ona vaevaeina le au fa'asoa i ni ituaiga se lua, e ta'ua, ituaiga gutu nonoa ma le ituaiga gutu sikulima.I le tulaga o galuega, e mafai ona vaevaeina i latou i le fusu, kulimi faavae, pamu vai, aerosol valve ma fagu gaogao.

Ole lapo'a ole ulu pamu e fa'atatau ile kaliber ole tino fagu fa'atusa.O le faʻamatalaga o le pulumu o le 12.5mm-24mm, ma o le vai e 0.1ml-0.2ml / taimi.E masani ona faʻaaogaina mo le afifiina o mea manogi, vai gel ma isi oloa.O le umi o le pusi ma le caliber tutusa e mafai ona fuafuaina e tusa ai ma le maualuga o le tino fagu.

O le faʻamatalaga o le ulu o le pamu vai e amata mai i le 16ml i le 38ml, ma o le vai e 0.28ml / taimi i le 3.1ml / taimi, lea e masani ona faʻaaogaina mo kulimi ma fufulu oloa.

Fa'asoa fa'apitoa e pei o le pamu ulu ma le fa'amau fa'aulu lima, o le pamu ulu o se ituaiga o pamu e le fa'aafi lima, lea e le mana'omia ona fa'aalili ina ia maua ai le foam, ma e mafai ona maua ai le fua maualuga maualuga e na'o le oomi lemu. .E masani ona faʻapipiʻiina i fagu faʻapitoa.E masani ona fa'aogaina mea fa'apipi'i fa'amau lima i oloa e pei o fa'amama.

O vaega o le tufatufaina e fai si lavelave, e masani lava e aofia ai: pefu efuefu, ulu lolomi, tootoo lomitusi, gasket, piston, tautotogo, valve, pusa fagu, tino pamu, paipa fa'asusu ma polo valve (e aofia ai polo uamea ma polo tioata).O le tapuni fagu ma le pefu e mafai ona valivali, e mafai ona faʻapipiʻiina, ma e mafai ona faʻaofuofu i le mama alumini anodized.

O fagu gaogao e masani lava o le cylindrical, 15ml-50ml i le lapopoa, ma le 100ml i nisi tulaga.E laititi le gafatia atoa.Faʻavae i luga o le faʻavae o le mamafa o le ea, e mafai ona aloese mai le faʻaleagaina o mea teuteu i le taimi o le faʻaaogaina.O fagu mama e aofia ai alumini anodized, palasitika eletise ma palasitika lanu.O le tau e sili atu le taugata nai lo isi pusa masani, ma o manaʻoga mo faʻatonuga masani e le maualuga.E seasea ona tatalaina e le au fa'atau fa'asoa le limu latou lava, latou te mana'omia nisi fa'ailoga, ma e maualuga le tau.

2、 Faiga faavae o le pamu ulu:

Oomi ma le lima i lalo le au faʻamalosi, faʻaitiitia le voluma i totonu o le potu tautotogo, faʻatuputeleina le mamafa, o le vai e ulu atu i totonu o le potu faʻapipiʻi e ala i le pu o le valve core, ona faʻafefe ai lea i fafo e ala i le pusi.I le taimi nei, faʻasaʻo le au faʻamalosi, faʻateleina le voluma i totonu o le potu tautotogo, faʻatupuina se faʻalavelave le lelei.E matala le polo i lalo o le mamafa le lelei, ma o le vai i totonu o le fagu e ulu atu i le potu o le tautotogo.I le taimi nei, o loʻo i ai se aofaʻi o le vai i totonu o le tino valve.A e toe oomiina le au, o le vai o loʻo teuina i totonu o le valve tino o le a faʻavave i luga, Faʻasaʻo i fafo e ala i le pusi;

O le ki i se ulu pamu lelei o le gauai faʻapitoa lea i mea nei: 1. O le faʻamaufaʻailogaina o le tioata poʻo le polo uʻamea i lalo o le tautotogo e taua tele, lea e fesoʻotaʻi ma le malosi agai i luga o le vai i totonu o le potu tautotogo.Afai o le vai e tafe iinei, pe a oomi le au o le mamafa, o nisi o le suavai o le a tafe i totonu o le fagu ma afaina ai le aafiaga o le suaina o le vai;2. O le mama faʻamaufaʻailoga i le pito i luga o le tino valve.Afai o loʻo i ai le leakage, o le pito i lalo o le malosi o le pamu o le vai o le a faʻaitiitia pe a faʻamatuʻu le 'au o le mamafa, e mafua ai se vaega itiiti o le vai o loʻo teuina i totonu o le valve body, lea o le a aʻafia ai foi le aʻafiaga o le paʻu;3. O le fetaui i le va o le au faʻamalosi ma le fatu valve.Afai e matala le mea o lo'o fa'apipi'i i'i ma o lo'o i ai le tafe, o le ai ai se tete'e pe a fa'atopetope le vai i luga o le isu, ma o le a toe tafe mai le vai.Afai e i ai le leaka iinei, o le a a'afia ai foi le a'afiaga;4. O le faʻataʻitaʻiga o le pusi ma le lelei o le faʻaogaina o le paʻu e fesoʻotaʻi saʻo ma le aʻafiaga o le faʻafefe.Va'ai le itulau e soso'o ai mo fa'amatalaga i le fa'ailoga fa'asu'u;

Taimi meli: Nov-04-2022